05 January 2010

WATERFALL SILIBIN.....


Aktiviti Mandi2 di Waterfall Silibin akan dijadikan aktiviti tetap MsM Perak.
Saper pun dialu-alukan untuk join.

Ramai yang tak tau lokasi waterfall Silibin ni. Sebab ramai yang tak tau, so tak lah ramai orang yang datang mandi kat sini. Sangat2 privasi.
Lokasi pilihan MsM Perak adalah lokasi yang tersembunyi, so kena lah jalan mendaki ke atas ikut laluan yang ada. Sebelum dan selepas mandi, dapatlah lemak2 yg ada dipecahkan, pendek kata pecah peluh juga la untuk sampai. Tapi selepas sampai ke lokasi, kita orang jamin korang akan puas n seronok. Berbaloi trekking ke atas.

So kawan2 ada berani ?

kita org share pic kat tempat tu n pic pemandangan sekitar tempat tu.....






Pakailah apa saja pun, tiada dress code.
Kalau rasa ingin 'bersatu' dengan alam atau pakai born dress korang, terpulang pada korang. Takde saper yang halang.
Berpakaian atau tidak, terpulang pada korang huhuhu












Sori lah lokasi sebenar kita org tak post untuk menjaga privasi tempat tu. Kalau ada yang nak tau tempat tu, boleh la join kita org k.
Kita org akan ada di lokasi pada hari ahad.... Ada berani ???

8 comments:

Anonymous said...

nice place
dah lama x p tmpt cm nie
kalau dekat nk je aku p sm...
ermmm

Ahmad Naim said...

bez kan kalau dapat p juga
:(

mAsiH mEncARi said...

bleh tnye cket x?
dlm entry yg lepas..
yg 'album besday daus' 2...
boleh tau x bdk yg tgh mkn dlm gmbr 2 generasi mak hayam kuale kangsar 2 sape..
sbb ari 2 jmpe.....
patut la cm penah nmpk...
dh puas pikir sape...
dn br hari nie perasn sape dia...
nnt kalo jmpe lg bleh la tego..
haha

Anonymous said...

hurm...sangat la menariknya tempat itu...memang teringin sangat bersatu dengan alam kat situ.

MsM Perak said...

jom la ramai2 kita pi mandi2 kat silibin tu...

mAsiH mEncARi >> 2 generasi mak hayam 2 kalau jumpa tegur ajer.. dia org ok n peramah

"cangkerang sipoowt" said...

urm , best nyer . !
kt mner tmpt tue . ?
bg larh tao . . .
kdekot larh kaw org . !
ta luak pon law bg tao . best nyer .
sunyi jerw , privasi dri gguan .
na join g . !
hua3 .
seyes niew . !

Unknown said...

Mne lokasi? Berminat plak..

muhd ilyas said...

Mne lokasi? Berminat plak..