22 August 2009

Cameron Highlands...Kami Datang....

15 Ogos 2009 (Sabtu)

Konvoi yang slow motion tu sampai jugak ke sempadan Negeri Perak dan Pahang. Akhirnya masuk juga kami ke Cameron Highlands. Lebih kurang 1130 pagi kami sampai ke Green Garden View, Cameron Highlands. Semua kereta diwajibkan berhenti di sini untuk rehat. Selepas semua kereta berhenti, 2 biji kereta meneruskan perjalanan. Zam, Fit, Raz n Zul terus ke Balai Polis Tanah Rata, Cameron Highlands untuk menghantar surat makluman kepada pihak Polis. Selesai urusan dengan Balai Polis, Zam, Fit, Raz n Zul terus ke Jurina untuk check-in dan persiapan untuk sambutan. Kelam kabut kami berempat menyiapkan segala-galanya huhuhu

Senarai bilik2 disiapkan dan ditampal di pintu2 bilik.
Makan tengahari siap disusun di atas meja makan.
Meja pendaftaran disiapkan.
Pendek kata, sibuk gila kami berempat menyiapkan Jurina Hill lodge untuk menyambut yang lain-lain tiba.

Gambar-gambar kat bawah ni adalah gambar2 sewaktu peserta2 berhenti rehat di Green Garden View.

3 comments:

shahrul_zamani said...

As'kum wrt wbt , akhirnya kuar jugak gambar-gambar cun kita masa outing hari tu , punyalah tunggu apa lak agaknya nak kuar , so ok guys , teristimewa committee MSM , segala layanan n pengaulan masa outing tempohari kat cameron highland amat memuaskan , kalau boleh buatlah lagi yer tuan pengerusi n the geng , kami sanggup menyokong n menolong ok , we are the family ,, luv your guys

MsM Perak said...

Sowi
tak sempat nak update huhuhu

Anonymous said...

ermm..man seeking man???nauzubbillah..