30 August 2009

Malam yang Panjang.....

15.08.2009 - 16.08.2009 (Sabtu - Ahad)

Selepas insiden lawatan oleh pihak Polis, sesi pookie2 ditamatkan. MC mempersilakan Presiden untuk memberi penjelasan kepada semua. Diharapkan insiden tu, tak mengubah mood semua orang untuk berseronok.

Selepas gotong royong mengemas kawasan BBQ, semua orang masuk ke dalam banglo dengan aktiviti masing2.
Gelak ketawa kedengaran semula, bercerita pengalaman sebentar tadi.

Tapi dalam banyak2 insiden selepas raid polis yang tak boleh dilupakan adalah lawak antarabangsa daripada Raz.
Dia langgar sliding door dengan kuat. Ko hengat ko ada power mcm X-Men yang leh tembus2 dinding tu ke huhuhu sori Raz, tapi setiap kali nampak sliding door, comfirm ko kene gelak huhuhu

Lepas puas sembang2 sesama sendiri, masing2 pun terus la masuk tidur sebab sok pagi akan start plak aktiviti lain.

2 comments:

eiji said...

tak ley blah..sgt2 la klaka time papa raz merempuh sliding door ittew..smpi kn..,aku tak tau nk kesian ke nk gelak..
wakakakakaka~

MsM Perak said...

kesian tak kesian... yang pasti semua gelak giler2 mcm nak terjun ke tingkat bawah sambil guling2 kat tanah rasanya